dimecres, de setembre 27, 2006

Avui ha partit ma cosina cap a una ciutat que fa olor de tarongers i carrers en forma de serp, de terra aspra que enyora el mar. Fa només dues setmanes en Jordi va marxar a treballar a una illa petita i tranquil·la, quasi blava, tota cel, tota mar, com deia el poeta. L'horabaixa n'Anna tornava uns dies de l'indret on el fred glaça les nits d'hivern i el record fugaç de les llàgrimes d'un príncep. Just ahir vespre, ja des del seu país del nord, en Joan em parlava de, com de nit, una gran torre metàl·lica cobeja i esguarda els tresors i els somnis de tota una ciutat.
I jo, mentre, gairebé tenc la decisió presa. La decisió que m'ha de portar a la urb en què un geni somiador va gosar jugar a entortolligar espirals de ferros, voltes de pedra i rajoles de colors arreu.
El rellotge no s'atura i tot canvia molt depressa. La vida és un constant anar i venir, un constant decidir.

3 Comments:

Blogger Clara said...

Cap a Barcelona, potser? No t'ho pensis dues vegades, els canvis sempre són bons. Darwin ja ho deia... l'evolució està en el canvi.
Pots aprofitar l'entrada a la tardor per començar de nou el cicle... són les oportunitats que el mateix temps -aquest que dius que no s'atura i que canvia molt depressa- ens va oferint al llarg de l'any. Com dius, la vida és un anar i venir... potser ara et toca un anar perquè després puguis somiar amb un tornar.

28 de setembre, 2006 21:36  
Blogger bellosoli said...

barna és maca, i si és aquest el teu destí doncs encertaràs. La vida és canvi i ens hi hem d'acostumar. Espero que el canvi sigui favorable per tu, i que el gaudeixis al màxim!

29 de setembre, 2006 00:11  
Blogger Dunna said...

Sempre m'han fet una mica de por els canvis, però a la vida cal ser valent.

Petons clara, bellosoli

30 de setembre, 2006 19:47  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home